درباره خدمات فیزیوتراپی چه می دانید؟

هر کدام از ما ممکن است گاها در زندگی، دردهای عضلانی و استخوانی مختلفی را تجربه کنیم. این دردها ممکن است به دلایل گوناگونی اتفاق بیفتد که عبارتند از کار کردن زیاد، انجام کاهای سخت و دشوار، حوادث و سوانحی مانند تصادف و ضربه های شدید، درگیری با برخی بیماری ها. برخی از این دردها شاید زیاد جدی و حاد نباشد و خود به خود بعد از مدتی برطرف شود. اما در مورد برخی دیگر، به خصوص وقتی دردی برای مدت طولانی ادامه یابد، درمان ها خاصی باید بکار گرفته شود. مجموعه های درمانی که برای از بین بردن دردهای عضلانی استفاده میشود را درمان های فیزیوتراپی می نامند. همانطور که یک فیزیوتراپیست در تورنتو توضیح میدهد، خدمات درمانی فیزیوتراپی، طیف وسیعی از درمان ها را شامل میشود که هر کدام از آنها با توجه به در نظر گرفتن شرایط جسمی و مشکلات بیمار برای او تجویز میشود. بنابراین، لازم به ذکر است که اگر به یک متخصص حرفه ای برای خدمات فیزیوتراپی مراجعه نکنید، گاها حتی ممکن است با مشکلات حادتری پس از اتمام روند درمان مواجه شوید. در ادامه این مقاله، در مورد برخی فواید و ضررهای احتمالی خدمات فیزیوتراپی صحبت میکنیم.
نکات مثبت مرتبط با خدمات درمانی فیزیوتراپی

کمک به کودکان مبتلا به بیماری های خاص مانند معلولیت جسمی و حرکتی یا اوتیسم

از اولین خدمات فیزیوتراپی درمانی بکار بردن مجموعه ای از درمان ها برای اکثر کودکان و نوزادانی که از بسیاری از بیماری‌های مختلف مانند فلج مغزی، سندرم دان، شرایط ژنتیکی خاص و اختلالات هماهنگی مرتبط با رشد رنج می‌برند، است. نکته مثبت جالب دیگر این است که کمک به کودکان مبتلا به اوتیسم نیز با فیزیوتراپی بسیار آسان تر می شود. البته شاید لازم به ذکر باشد که خدمات فیزیوتراپی نمیتواند مشکلات مربوط به کودکان درگیر اوتیسم را کاملا برطرف کند. اما فیزیوتراپیست این مهارت را دارد که یک برنامه درمانی موثر را متناسب با نیازهای آنها طراحی کند.

نکته مثبت دیگر در مورد فیزیوتراپی این است که به کودک شما کمک می کند تا دردی را که تجربه می کند، بیشتر بشناسد و درک کند. او از طریق خدمات فیزیوتراپی در مورد بافت‌ها، استخوان‌ها، ماهیچه‌ها، رباط‌ها و تاندون‌های به هم پیوسته آن‌ها بیشتر خواهد آموخت.

کمک به بیماران درگیر بیماری هایی مانند ام اس یا مشکلات عضلانی ناشی از حملات سکته مغزی و قلبی

اگر در خانواده، فردی را دارید که درگیر بیماری های اعصاب مختلف از جمله ام اس میباشد، یا اگر هر کدام از اعضای خانواده تان پس از طی یک حمله قلبی و مغزی، توانایی حرکتی خود را از دست داده است و یا ضعیف تر از گذشته عمل میکند، به احتمال بسیار زیاد، پزشک معالج برای او یک یا چندین دوره درمانی فیزیوتراپی تجویز خواهد کرد. و سپس فیزیوتراپیست برای شما برنامه درمانی موثر مشخصی را در نظر خواهد گرفت. طبق نظر اکثریت متخصصان، این درمان ها به بیمار کمک خواهد کرد که توانایی حرکتی خود را دوباره بدست آورد.
نکات منفی مرتبط با خدمات درمانی فیزیوتراپی

همانطور که پیشتر بیان شده است، خدمات درمانی فیزیوتراپی باید با توجه به مشکل بیمار طراحی شود. لذا اگر خودتان بدون مشورت پزشک به سراغ درمان فیزیوتراپی بروید، نه تنها بیماری را درمان نخواهید کرد بلکه با گرفتاری های بیشتری نیز همراه خواهید شد.

Source:https://www.mehremihan.ir/Advertorial/4176-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D9%81%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%DA%86%D9%87-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *